Autor:
Radu Andreea
| vineri, 23 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 14 Vizualizari

Elena Udrea

Elena Udrea a fost prezentă, vineri, la Secţia 2 Poliţie, pentru stabilirea programului de supraveghere în cadrul controlului judiciar impus de procurori în ultimul său dosar. Cele mai importante declaraţii făcute de aceasta.

”Am spus și ieri că formularea acuzațiilor e extrem de vagă. O acuzație penală nu e un articol de ziar. Faptul că ai coordonat un staff informal de campanie nu însemană și că ai făcut o faptă penală. Trebuie să spui exact care e fapta penală în urma căreia s-au produs bani de a căror proveniență ilicită eu am știut și am încercat să-i spăl în campanie. Tocmai de aceea, poziția avocatului meu și a mea a fost că e incorect să se pornească acțiunea penală, dar e decizia procurorilor și au dreptul să o facă. Pe mine m-a determinat să spun că e un dosar de precampanie pentru că un dosar din 2015 despre campania din 2009 poate fi pornit în precampania din 2016 doar cu un scop: de a afecta imaginea fostului președinte și a partidului său”, a declarat Elena Udrea.

”Dacă vrei să anchetezi campania din 2009 și vrei să începi cu a lui Băsescu, trebuie să verifici ce a fost la sediul central, unde sunt denunțuri că au fost aduși bani din Microsoft. Te apuci, în schimb, să cercetezi dacă Udrea avea cunoștință că sumele proveneau sau nu din fapte penale”, a continuat ea. 

Despre acţiunea DNA, Udrea a declarat: “tot spun de domnul Blaga, tot spun de dânsul, dar nu-i doresc răul, vreau doar să arăt că DNA acționează cu dublă măsură: cei care au trecut în barca președintelui și reprezintă puterea prin Iohannis sunt ocoliți. Liderii PNL sunt ocoliți de acțiunile Justiției – mă rerfer aici și la doamna Gorghiu care nu a fost citată ca martor – în timp ce cei care au rămas lângă Băsescu sunt țintele acțiunilor DNA și hărțuiți. În timp ce mie mi s-au deschis într-un an și-un pic nici nu mai știu câte dosare, cei care au ajuns lângă Iohannis, deși au făcut campanie cu mine, sunt lăsați să scape”.

Elena Udrea a fost audiată, joi, la sediul DNA. Ea este acuzată de cinci infracţiuni de spălare de bani. 


Comunicatul DNA: “Elena Udrea este acuzată de cinci infracţiuni de SPĂLARE DE BANI şi Ioana Băsescu este acuzată de INSTIGARE LA SPĂLARE DE BANI”


Tag-uri:
elena udrea, udrea, udrea la dna, elena udrea dosar, dosar udrea dna, dna, spalare de bani, control judiciar udrea, Microsoft, Traian Basescu, Blaga, Gorghiu, DNA dosare, Traian Basescu campanie, campanie 2009

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elena Udrea, despre noul dosar DNA: Este făcut pentru a afecta imaginea fostului președinte și a partidului său.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/elena-udrea-a-aratat-aproape-totul-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/elena-udrea-a-aratat-aproape-totul-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Radu Andreea | vineri, 23 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 14 Vizualizari Elena Udrea Elena Udrea a fost prezentă, vineri,...

Preluat de la EVZ