loading…

Pentru racordarea noului tronson din conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de pe Șoseaua Mangaliei din Constanța, la sistemul centralizat de distribuție apă, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile timp de 12 ore, începând de miercuri, 28 septembrie 2016, ora 23,00 și până joi, 29 septembrie 2016, ora 11,00.  

Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din:

• cartierele: CET, Anda, Km 4-5, Km 4, Anda, Doraly, Viile Noi, Km 5, Poarta 6;

• zonele: Metro 2 – Auchan – Practiker și zona delimitată de străzile Șoseaua Mangaliei – Amurgului – Micșunelelor – Mugurului – Șoseaua Mangaliei;

“Având în vedere faptul ca magistrala alimentează și stația de pompare Bifurcație Cumpăna, care asigură o parte din necesarul de apă potabilă pentru Cumpăna, Lazu și Agigea, abonații din aceste localități vor avea pe perioada lucrărilor apă cu presiuni scăzute.

Ne cerem scuze față de consumatorii care vor suferi de lipsa apei potabile și îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți abonații afectați de această oprire să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, se arată într-un comunicat al companiei.

VEZI ȘI: CONSTANȚA. Traficul rutier va fi BLOCAT pe Șoseaua Mangaliei în noaptea de sâmbătă spre duminică!

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/constantenii-din-mai-multe-cartiere-nu-vor-avea-apa-timp-de-12-ore-29093.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/constantenii-din-mai-multe-cartiere-nu-vor-avea-apa-timp-de-12-ore-29093-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv