loading…

Pentru înlocuirea unei porțiuni, cu o lungime de 24 metri din conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de pe Șoseaua Mangaliei, SC RAJA SA va bloca traficul rutier în noaptea de sâmbătă spre duminică, de la ora 22,00 până la ora 08,00 dimineața, pe tronsonul delimitat de sensul giratoriu de la intersecția cu strada Hatman Arbore și până la intersecția semaforizată cu strada Pandurului.

În acest interval, traficul rutier va fi deviat pe ruta Șoseaua Mangaliei – strada Hatman Arbore – strada Meșterul Manole – strada Pandurului – Șoseaua Mangaliei.

Lucrarea este mult îngreunată de faptul, că din cei 24 metri, pe o lungime de 18 metri, exact pe toată lățimea străzii Șoseaua Mangaliei, se va monta o singură bucată de conductă la o adâncime de 2,5 metri, ceea ce a și dus la blocarea în totalitate a drumului.

Având în vedere restricționarea circulației auto pe acest tronson, reparațiile se vor efectua în regim de urgență. Pentru fluidizarea traficului, a fost anunțată și Poliția Locală, iar în zona lucrărilor vor fi două echipaje care vor dirija traficul pe ruta ocolitoare.

“Ne cerem scuze față de participanții la trafic din zona respectivă, dar aceștia trebuie să înțeleagă că echipele de intervenție vor face tot ce este necesar pentru limitarea efectelor nedorite și vor încerca să finalizeze lucrările într-un timp foarte scurt. Menționăm că furnizarea de apă potabilă nu este afectată, tronsonul nou fiind montat în paralel cu cel vechi”, se arată într-un comunicat al SC RAJA SA.

RECOMANDARE – Constănțenii din mai multe cartiere nu vor avea apă timp de 12 ore!

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/constanta-traficul-rutier-va-fi-blocat-pe-soseaua-mangaliei-in-noaptea-de-sambata-spre-duminica-29092.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/constanta-traficul-rutier-va-fi-blocat-pe-soseaua-mangaliei-in-noaptea-de-sambata-spre-duminica-29092-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv