Autor:
Andrei Călin
| vineri, 23 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 1 Vizualizari

Elizabeta Samara

Naționala feminină de tenis de masă a României va disputa un meci d ecalificare la Campionatul European în incinta Televiziunii Române.

Naționala feminină de tenis de masă va evolua, marți, împotriva reprezentativei similare a Greciei, iar miza va fi calificara la Campionatul European din 2017. Interesant este că „tricolorele” le vor înfrunta pe elene în sediul Televiziunii Române, confruntarea urmând să fie transmisă de TVR 1 și TVR HD.

Lotul României este format din Elizabeta Samara, Bernadette Szocs, Camelia Poştoacă şi Irina Ciobanu, iar cel al Greciei este compus din Aikaterini Toliou, Maria Christoforaki şi Georgia Zavitsanou. Cele două echipe fac parte din Grupa F, în care se mai află și prima reprezentativă a Olandei. 

Tag-uri:
elizabeta samara, romania, grecia, tvr, tenis de masa, campionatul european

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ASTA NU S-A MAI AUZIT. Un eveniment sportiv se va disputa într-un loc INEDIT.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/22samaraagerpres-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/22samaraagerpres-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Autor: Andrei Călin | vineri, 23 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 1 Vizualizari Elizabeta Samara Naționala feminină de tenis de...

Preluat de la EVZ