Autor:
Carmen Vintilă
| vineri, 23 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 234 Vizualizari

Alina Gorghiu

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a anunțat astăzi că pe listele liberalilor pentru alegerile parlamentare nu se vor regăsi miniştri tehnocraţi din Guvernul Cioloş.

“Nu. Răspunsul este nu, simplu, pentru că nu am avut discuţii din care să reiasă că drumurile noastre pot să aibă un numitor comun, însă i-am susţinut, îi vom susţine, avem un parteneriat cu Guvernul Cioloş foarte sănătos şi, cred eu, că într-o formulă sau alta, după alegeri, ne vom găsi mulţi dintre cei care astăzi sunt în politica românească corectă, cei care fac politică corectă, la aceeaşi masă”, a spus Alina Gorghiu la RFI, întrebată dacă pe listele PNL vor fi miniştri tehnocraţi din Guvernul Cioloş. 

Ea a mai spus că listele PNL, chiar dacă nu vor atrage toată simpatia colegilor săi vor însemna şi “foarte mult aport de sânge proaspăt”. 

“Va fi o îmbinare între experienţa unor colegi care au confirmat în Parlament, vor fi lăsaţi pe margine cei care nu au confirmat în Parlament şi care nu mai au suportul filialelor judeţene şi, evident, vor fi oameni noi care au de demonstrat că ceea ce au făcut în cariera lor profesională poate aduce un plus de valoare pentru instituţia Parlamentului românesc. Ce pot să vă spun este faptul că pe listele noastre se vor regăsi oameni de afaceri, de exemplu, care au companii, care au ca angajaţi un număr de peste 5.000 de oameni, vor fi oameni de cultură, vor fi rectori ai unor universităţi de renume din România, sunt oameni care au înţeles că atunci când vorbim de reformă şi vorbim în mod credibil de reformă, aceasta se întâmplă în PNL şi au ales varianta de a întări rândurile acestui partid care, în opinia mea, se va afla în centrul unei guvernări din 11 decembrie”, a mai spus Gorghiu. Tag-uri:
PNL, Alina Gorghiu, Ciolos, ministri, tehnocrati, alegeri parlamentare

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alina Gorghiu a ANUNȚAT dacă pe lista PNL vor fi miniștri tehnocrați .

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/gorghiu_1-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/gorghiu_1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPartide
Autor: Carmen Vintilă | vineri, 23 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 234 Vizualizari Alina Gorghiu Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a...

Preluat de la EVZ