loading…

Wizz Air, companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est și transportator aerian din România, a început ieri să opereze cursa București – Budapesta. Zborul inaugural a decolat de la București cu 176 de pasageri la bord.

Noul serviciu va opera trei zboruri pe săptămână în zilele de miercuri, vineri și duminică, cu prețuri începând de la 69 de lei. Budapesta, capitala Ungariei, câștigă din ce în ce mai multă popularitate printre turiști, dar și printre cei care călătoresc în interes de afaceri, scrie Mediafax.

Primul zbor WIZZ din București a decolat în 2007 și de atunci compania aeriană și-a dezvoltat continuu rețeaua sa de rute din și spre România – în prezent sunt oferite 120 de rute spre 18 țări de la 10 aeroporturi din țară.

De-a lungul acestui an, WIZZ a anunțat și a început să opereze deja 28 de rute noi care vor conecta România cu restul Europei, inclusiv prima cursă internă ce va lega capitala de Cluj, ceea ce înseamnă un pas important în acest domeniu. În ultimele 12 luni (la 31 august 2016) Wizz Air a transportat mai mult de 5 milioane de pasageri spre și dinspre România.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/wizz-air-a-inceput-sa-opereze-zboruri-cu-destinatia-bucuresti-budapesta-29039.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/wizz-air-a-inceput-sa-opereze-zboruri-cu-destinatia-bucuresti-budapesta-29039-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv