Autor:
Alexandru Toader
| joi, 22 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 130 Vizualizari

Victor Pițurcă

Victor Pițurcă a vorbit despre felul în care latifundiarul din Pipera a preluat gruparea „roș-albastră”, dar și de ce acesta are probleme cu cei de la CSA.

Fostul selecționer a mai spus că nu se identifică cu actuala echipă a lui Becali.

Nu mă interesează de Steaua. Mă interesează de Steaua mea, aia la care am jucat eu. Nu ştiu ce este asta (n.r echipa lui Becali), ştiu că nu are sigla. Dacă nu are sigla şi nu are palmaresul, nu e Steaua. Pentru mine e foarte clar. De ce nu vin fanii la meciuri? Că e Steaua? Eu zic că dacă era Steaua avea stadionul plin.

Gigi, când a luat Steaua trebuia să facă o evaluare şi să plătească. Nu a făcut evaluare şi nu a plătit. În momentul ăla, i-am spus asta, la fel i-au spus şi prietenii lui. Tahar şi cine mai era. I-au spus că îl susţin, dar dacă nu face evaluarea clubului şi nu plăteşte nu e în regulă. Şi iată, peste ani…

Cine era preşedinte atunci? Păunescu? Păi, a semnat Păunescu ceva? Ia să-l întrebaţi. Cine era comandant? Nu a semnat nimic nici un general! Becali a făcut adunarea aia, a pus pe nu ştiu cine la vechea societate şi au semnat aia. Iar acum vin cei de la club şi îi spun că trebuie să plătească.

Erau vreo doi oameni care se rugau de el. Erau Taher şi Cataramă. Viorel Cataramă îi spunea să facă neapărat auditul. Nu a făcut asta şi probabil că acesta este motivul pentru care astăzi se întâmplă ceea ce se întâmplă.

Echipa lui Becali de acum nu înseamnă nimic. Nu costă decât jucătorii. Nu are stadion, nu are hotel! Are doar două maşini şi atât”, a spus Victor Piţurcă, la DolceSport.Tag-uri:
Steaua, Victor Piturca, Paunescu, Catarama, Gigi Becali, echipa

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Victor Pițurcă, DETALII despre modul în care Gigi Becali a preluat formația „roș-albastră”: „Asta nu e Steaua mea!”.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/23_Piturca_LIB-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/23_Piturca_LIB-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Autor: Alexandru Toader | joi, 22 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 130 Vizualizari Victor Pițurcă Victor Pițurcă a vorbit despre felul...

Preluat de la EVZ