Autor:
Bianca Zaharescu
| joi, 22 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 504 Vizualizari

Un bărbat a fost MUŞCAT DE PENIS după ÎNTÂLNIREA cu un CERB

Un bărbat a ajuns de urgenţă la spital, în urma unei experienţe pe care sigur n-o va uita toată viaţa.

Tânărul conducea alături de iubita sa spre regiunea austriacă Waldviertel, moment în care aceasta s-a gândit să-l suprindă, oferindu-i o partidă de sex oral, negândindu-se o secundă la cum ar putea sfârşi clipa de nebunie, scrie B1 TV.

Ghinionul a făcut ca un cerb să sară în calea maşinii în care se aflau cei doi, iar bărbatul, cuprins de euforia momentului, nu a reuşit să gestioneze la timp situaţia, astfel frânând brusc. Femeia, luată prin surprindere, l-a muşcat pe iubitul ei de penis, atât de tare încât a fos nevoie ca echipele medicale de urgenţă să îl transporte pe acesta la spital.

Bărbatul a fost dus cu elicopterul la spital, iar medicii l-au supus unei intervenții chirurgicale, asigurându-l că nu este vorba decât despre răni minore.

Tag-uri:
sex oral, muscat de penis

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat a fost MUŞCAT DE PENIS după ÎNTÂLNIREA cu un CERB! Cum a fost posibil aşa ceva .

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/cerb-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/cerb-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Bianca Zaharescu | joi, 22 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 504 Vizualizari Un bărbat a fost MUŞCAT DE PENIS după...

Preluat de la EVZ