loading…

Armata turcă a lansat, astăzi, obuze de artilerie spre presupuse poziții militare din nordul Siriei ale rețelei teroriste Stat Islamic, după ce o rachetă lansată de pe teritoriul sirian a căzut într-un oraș din Turcia, anunță surse citate de site-ul agenției Reuters.

Atacul Turciei vizează poziții teroriste din districtul Azaz, situat în provincia siriană Alep, scrie Mediafax.

Cel puțin zece persoane au fost rănite, joi, după ce o rachetă lansată din Siria a căzut într-o piață comercială dintr-un oraș turc, anunță surse citate de postul CNN Turk. Racheta a căzut într-o piață comercială din orașul Kilis, situat în sud-estul Turciei, în apropierea frontierei cu Siria.

Racheta a fost lansată dintr-o zonă siriană aflată sub controlul organizației teroriste Stat Islamic.

Cel puțin zece persoane au fost rănite în atac, a declarat guvernatorul provinciei Kilis, Ismail Catakli. Conform unor surse din cadrul serviciilor de securitate locale, zeci de persoane au fost rănite în atac.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/turcia-lanseaza-obuze-de-artilerie-spre-siria-dupa-atacul-cu-racheta-atribuit-retelei-stat-islamic-29041.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/turcia-lanseaza-obuze-de-artilerie-spre-siria-dupa-atacul-cu-racheta-atribuit-retelei-stat-islamic-29041-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv