Autor:
Radu Pădure
| joi, 22 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 185 Vizualizari

80% dintre poliţiştii din Suedia au de gând să renunţe la slujbe

Un raport confidenţial al guvernului arată că 80% dintre poliţiştii din Suedia au de gând să renunţe la slujbe din cauza exploziei de violenţe cu care se confruntă zilnic din partea imigranţilor musulmani.

În ciuda faptului că presa suedeză face totul pentru a ascunde terifianta realitate cotidiană, paharul s-a umplut: criminalitatea a explodat, agresiunile sexuale înregistrate în timpul festivaluri muzicale au atins cifre dramatice şi, nu în ultimul rând, atacurile cu grenadă, ultima provocare pentru care poliţia din Suedia nu este nici obişnuită, nici pregătită să-i facă faţă.

Potrivit canalului norvegian de televiziune NRK, raportul confidenţial mai face o dezvăluire teribilă: în medie, trei ofiţeri de poliţie demisionează zilnic, iar motivul cel mai des invocat este că nu sunt suficient sprijiniţi de guvern, care nu le furnizează mijlocele necesare pentru a lupta cu epidemia de criminalitate.

 La NRK, sergentul de poliţie Peter Larsson a declarat că poliţiştii suedezi se confruntă în fiecare zi cu provocări majore:

„Trecem printr-o criză majoră. Mulţi din colegii noştri au hotărât să plece. Nu putem să anchetăm infracţiunile, nu avem timp nici măcar să ne deplasăm la faţa locului, atunci când suntem sesizaţi de victime. Rezultatul este că mulţi colegi îşi caută altceva de muncă.”

Iar Larsson a adăugat:

„Violenţele împotriva poliţiei, a echipajelor de salvare ale Crucii Roşii şi ale pompierilor s-au agravat. Aruncă în noi cu pietre, dau foc şi sunt foarte violenţi. Iar situaţia este mai gravă ca niciodată.”Continuarea pe premium.evz.ro

Premium.evz.ro este platforma cu plată a site-ului „Evenimentul zilei”, cuprinzând o selecție exclusivă de materiale de presă de calitate.

Tag-uri:
Peter Larsson, Iar Larsson, Crucii Ro, Tina Svensson, suedia, imigranti, criza, musulmani, violente

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suedia sub TEROARE: 80% dintre poliţişti vor să-şi schimbe meseria de FRICA imigranţilor.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/suedia-1-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/suedia-1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Radu Pădure | joi, 22 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 185 Vizualizari 80% dintre poliţiştii din Suedia au de gând...

Preluat de la EVZ