Autor:
Ionel Dancu
| joi, 22 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 39 Vizualizari

Preşedintele Partidului România Unită (PRU), deputatul Bogdan Diaconu, s-a prezentat joi la sediul Parchetului General, pentru a fi audiat în calitate de martor în legătură cu o plângere depusă împotriva partidului.

Este vorba de o plângere în legătură cu fostul sediu al partidului, unde proprietarul are un diferend cu Distrigaz, deoarece cineva ar fi efectuat o modificare la contorul de gaze. Bogdan Diaconu a precizat că acesta a fost şi motivul pentru care PRU s-a mutat din acel sediul, pentru că nu a avut căldură timp de mai multe luni. Preşedintele PRU a mai spus că plângerea a fost depusă împotriva partidului, cel mai probabil, de noul chiriaş.

“Am fost invitat la Parchetul General! Ca martor! Cât de tare deranjează Partidul România Unită?! La 10 ne vedem pe scări la PG şi aflăm împreună răspunsul!”, a scris Bogdan Diaconu pe pagina de Facebook, înainte de audierea de la Parchetul General.

Tag-uri:
bogdan diaconu parchet, pru martor

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şeful PRU, la Parchetul General.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/diaconu_2-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/diaconu_2-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Autor: Ionel Dancu | joi, 22 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 39 Vizualizari Preşedintele Partidului România Unită (PRU), deputatul Bogdan...

Preluat de la EVZ