Autor:
Teodora Cimpoi
| joi, 22 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 22 Vizualizari

Uzina Renault de la Tanger (Maroc) va începe anul viitor să producă un al patrulea model de automobil, Logan break, care până acum a fost fabricat doar la uzina din Mioveni, Argeş, potrivit unei informaţii apărute ieri în presa internaţională.

 Fabrica din Maroc, inaugurată în luna februarie 2012, produce deja modelele Sandero, Dokker şi Lodgy, iar în 2016 producţia ar urma să atingă un nivel record. „Începând cu primul trimestru din 2017, vom prelua producţia acestui model care în prezent este fabricat în România”, a declarat directorul uzinei Renault Tanger, Jean-François Gal.

Mai multe maşini Duster

Reprezentanţii Renault România ne-au precizat că nu va fi vorba de o relocare a producţiei în Maroc, iar fabrica din Mioveni este utilizată la maximum. „Odată cu succesul modelului Duster, uzina din Mioveni trebuie să răspundă cererii comerciale foarte mari pentru acest model. Cu scopul de a elibera o capacitate de producţie pentru Duster, Grupul Renault va produce Logan MCV şi în uzina din Tanger”, a declarat Adina Ionescu, director de comunicare al grupului.Tag-uri:
renault, dacia, uzina, productie, mogan mcv, maroc, romania, sandero, dokker, lodgy, Teodora Cimpoi

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Renault mută din producţia Logan MCV în Maroc.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/10-dacia-evz-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/10-dacia-evz-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialEconomie
Autor: Teodora Cimpoi | joi, 22 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 22 Vizualizari Uzina Renault de la Tanger (Maroc) va...

Preluat de la EVZ