Autor:
Dodo Romniceanu
| joi, 22 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 5 Vizualizari

Actriţa franceză Marion Cotillard, partenera lui Brad Pitt din Allied, peliculă care va avea premiera în noiembrie, şi femeia pe umeriii căreia presa occidentală a pus povara destămării căsniciei Angelinei Jolie, a spublerat toate suspiciunile la adresa sa.

La începutul acestei săptămâni, celebra actriţă hollywoodiană Angelia Jolie a solicitat, în instanţă, divorţul de soţul său Brad Pitt şi custodia celor şase copii ai lor, trei biologici şi trei adoptaţi. La scurt timp, presa mondenă din Statele Unite a avansat o ipoteză şocantă care o avea în prim plan pe frumoasa parteneră a lui Pitt din filmul Allied, franţuzoaica Marion Cotillard, cei doi fiind protagoniştii mai multor scene fierbinţi “electrice”.

Daily Mail scria chiar că Angelina Jolie l-ar fi vizitat pe Brad Pitt pe platourile de filmare în timp ce acesta lucra pentru Allied şi a refuzat cu agresivitate mâna întinsă de Cotillard. Posesoare de Oscar pentru rolul lui Edith Piaf, într-o producţie din 2007 îndelung aclamată, Marion Cotillard este una dintre cele mai mari stele ale cinematografiei franceze.

Într-o postare tranşată, categorică şi lămuritoare pe Instagram, ea a dezminţit vehement orice conexiune amoroasă cu Brad Pitt: “Acesta va fi prima şi singura mea reacţia la taifunul mediatic din ultimele ore. De obicei nu comentez astfel de lucuri şi nici măcar nu le iau în serios, dar pentru că deja situaţia îi afectează pe oamenii pe care îi iubesc, trebuie să vorbesc. În urmă cu mulţi ani l-am întâlnit pe bărbatul vieţii mele, tatăl fiului nostru şi al copilului pe care îl port în pântece. Este iubirea vieţii mele, prietenul meu cel mai bune, singurul bărbat din viaţa mea, singurul de care am nevoie”. Cotillard se referă, fără niciun dubiu, la partenerul său din ultimii opt ani, actorul francez Guillaume Canet, 43 de ani, tatăl băieţelului adus pe lume de Marion în urmă cu cinci ani.

“Iar celor care spun că sunt devastată, le transmit că mă simt foarte bine, mulţumesc”, a conchis Cotillard, 40 de ani, precizând că pe Angelina şi Brad îi respectă enorm, că le doreşte să-şi găsească liniştea şi să treacă peste aceste momente dificile din viaţa lor.

Tag-uri:

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Presupusa amantă a lui Brad Pitt: “Sunt însărcinată”.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/marion3-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/marion3-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Dodo Romniceanu | joi, 22 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 5 Vizualizari Actriţa franceză Marion Cotillard, partenera lui Brad...

Preluat de la EVZ