Autor:
Radu Andreea
| joi, 22 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 161 Vizualizari

Bogdan Diaconu

Bogdan Diaconu a fost audiat, joi, la Parchetul General, în calitate de martor, joi, 22 septembrie, de la ora 10:00. Președintele PRU a declarat că nu ştie exact cine a depus plângerea şi că aceasta vizează o neînţelegere a proprietarului fostului sediu PRU şi Distrigaz.

UPDATE:  “Este vorba de fostul sediu al partidului PRU, iar proprietarul are un diferent cu Distrigaz, o modificare de contoar. El sau cine a fost înainte în sediu l-au montat”, a declarat Bogdan Diaconu la ieşirea din sediul Parchetului General. “Pentru asta a venit preşedintele PRU la Parchet”, a completat acesta.

“Plângerea a fost depusă împotriva partidului, cel mai probabil. Eu am semnat în funcţie de preşedintele a PRU”, a mai spus Diaconu. 

Întrebat cine a depus plângerea, Președintele PRU a precizat că cel mai posibil noul chiriaş al clădirii în care şi-a avut sediu.


Bogdan Diaconu nu a precizat nimic în postarea sa despre dosarul în care va fi audiat.

Redăm integral mesajul postat pe Facebook al preşedintelui PRU:

Am fost invitat la parchetul general!! Ca martor! Cât de tare deranjează Partidul România Unită?! La 10 ne vedem pe scări la PG și aflăm împreună răspunsul!

Revenim cu detalii.

Tag-uri:
Bogdan Diaconu, președintele Partidului România Unită, Bogdan Diaconu la DNA, PRU, Diaconu martor, PG, diaconu la dna

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Președintele PRU, Bogdan Diaconu, a fost audiat în calitate de martor la Parchetul General.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/diaconu_2-465x390-2.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/diaconu_2-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Autor: Radu Andreea | joi, 22 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 161 Vizualizari Bogdan Diaconu Bogdan Diaconu a fost audiat, joi,...

Preluat de la EVZ