loading…

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Moravița – I.T.P.F. Timișoara au descoperit 4 persoane (2 cetățeni sirieni și 2 irakieni) care încercau să intre ilegal, pe jos, din Serbia în România, pentru a ajunge într-un stat din vestul Europei.

Ieri seara, în jurul orei 21.20, operatorul Sistemului Optronic de Supraveghere Attica din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Moravița, județul Timiș, a observat în apropierea localității Moravița, pe câmp, în apropierea frontierei, patru persoane care nu își justificau prezența în zonă. Acestea au transportate la sediul Poliției de Frontieră, pentru cercetări.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoanele în cauză sunt doi cetățeni sirieni, un minor de 4 ani și mama acestuia de 28 de ani și doi irakieni, un bărbat de 34 ani și o femeie în vârstă de 33 ani. Aceștia au declarat că au plecat din Serbia pe jos, cu intenția de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, fiind anunțate autoritățle sârbe în vederea cercetării în comun a evenimentului și punerii în aplicare a acordului de readmisie.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/patru-migranti-printre-care-un-copil-de-4-ani-prinsi-la-granita-romaniei-cu-serbia-29021.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/patru-migranti-printre-care-un-copil-de-4-ani-prinsi-la-granita-romaniei-cu-serbia-29021-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv