loading…

Mii de călători s-au văzut nevoiți să coboare, astăzi, din tramvaie, după ce patru linii au fost blocate de mașina unui șofer care a parcat pe calea de rulare, într-o intersecție din București.

Un șofer care a parcat în această dimineață pe calea de rulare a tramvaielor, la intersecția străzilor Dr. Felix și Ion Mihalache din București, a reușit ‘performanța’ de a bloca nu mai puțin de 15 garnituri de tramvai. Au fost afectate patru linii de transport (24, 42, 45 și 46), iar mii de persoane care se aflau în garniturile respective au coborât și au pornit, pe jos, spre locurile de muncă sau alte destinații. Vatmanii au chemat în ajutor Poliția, iar în jurul orei 11 circulația a fost reluată.

Blocajul a durat 65 de minte, suficient pentru a da peste cap circulația în Capitală.

Disconfortul a fost cu atât mai mare cu cât aceste linii de tramvai fac legătura cu cartiere aglomerate precum iancului, Pantelimon și Bucureștii noi“, a declarat purtătorul de cuvânt al RATB, Constantin Tobescu, pentru România TV.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/parchez-ca-un-un-sofer-a-blocat-15-tramvaie-mii-de-calatori-au-plecat-la-munca-pe-jos-29023.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/parchez-ca-un-un-sofer-a-blocat-15-tramvaie-mii-de-calatori-au-plecat-la-munca-pe-jos-29023-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv