loading…

O cauză majoră de preocupare în ceea ce privește mecanismul cotelor de imigranți propus de Uniunea Europenă este reprezentată de riscurile de securitate pe care această inițiativă le ridică, a declarat Csaba Domotor, secretar de stat pentru Cabinetului premierului, citat de agenția de știri MTI.

Cu ocazia unei conferințe de presă cu ministrul Apărării, Istvan Simicsko, Domotor a îndemnat alegătorii să se gândească la riscurile de securitate ridicate de mecanismul cotelor de imigranți atunci când vor vota în cadrul referendumului din data de 2 octombrie.

Domotor a mai afirmat Uniunea Europeană intenționează să amendeze statele membre care refuză să accepte imigranți.

La rândul său, ministrul Istvan Simicsko a declarat că Guvernul, forțele armate și forțele de ordine fac tot ceea ce este posibil pentru a garanta securitatea publică, adăugând că:

Amenințarea teroristă crește constant în Europa și din păcate atacuri precum cele de la Paris, Bruxelles și Nisa sunt posibile în orice moment“.

Ministrul a mai declarat că Europa ar trebui să se implice mai activ în ameliorarea cauzelor care au generat criza imigranților.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/oficial-maghiar-mecanismul-ue-al-cotelor-de-imigranti-ridica-o-serie-de-riscuri-de-securitate-29005.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/oficial-maghiar-mecanismul-ue-al-cotelor-de-imigranti-ridica-o-serie-de-riscuri-de-securitate-29005-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv