loading…

Ministerul Sănătății anunță că a fost confirmat și al treilea deces cauzat de rujeolă, informațiile fiind furnizate în contextul în care ministerul a anunțat că în România se înregistrează o epidemie de rujeolă, cauzată, în principal, de scăderea ratei de vaccinare.

În această dimineață a fost confirmat cel de al treilea deces din cauza rujeolei. Institutul Cantacuzino ne-a comunicat faptul că în urma analizelor a iești acest virus ca și cauză a decesului“, a declarat Valentin Popescu, purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătății.

Precizările vin după ce, miercuri, instituția a anunțat că în România au fost înregistrate 675 de cazuri de rujeolă în decursul a opt luni, anul trecut fiind înregistrate doar șapte cazuri de îmbolnăvire. Trei copii au decedat din cauza virusului, al treilea caz fiind confirmat joi de medici.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/ms-a-confirmat-al-treilea-deces-cauzat-de-rujeola-29029.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/ms-a-confirmat-al-treilea-deces-cauzat-de-rujeola-29029-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv