Autor:
Alexandru Toader
| joi, 22 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 85 Vizualizari

Marius Șumudică

Astra Giurgiu are un parcurs dezolant în Liga I, ocupând în prezent locul 12 în clasament, cu doar 5 puncte acumulate. Campioana României are acum și probleme la nivelul lotului, din cauza restanșelor salariale.

Din cauza situației de la club, tehnicianul Marius Șumudică și-a depus memoriu pentru a putea recupera circa 300.000 de euro. Pe lângă acesta și jucătorii Florin Lovin, Ricardo Alves, Geraldo Alves, Damian Boudjemaa, Iulian Roşu şi Valerică Găman au recurs la acest gest împotriva clubului din Giurgiu.

Petre Buduru, președintele Comitetului Director al echipei dunărene, a spus că nu a fost informat de decizia lui Șumudică, dar îi este cunoscut faptul că acești jucători și-au depus memoriile. „Nu ştiu nimic, sunt pe la Constanţa cu treabă. Am auzit că şi-a depus un memoriu, dar la Comisia de Disciplină. Vorbiţi cu Dani Coman, nu cu mine, înţeleg oricum că şi-au depus memorii şi anumiţi jucători”, a declarat Petre Buduru pentru ProSport. 

Tag-uri:
Astra Giurgiu, Marius Sumudica, Petre Buduru, memorii jucatori, restante salariale, Liga 1, Campioana Romaniei

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marius Șumudică se poate DESPĂRȚI de Campioana României. Tehnicianul și-a depus MEMORIU. „La fel au făcut şi anumiţi jucători!.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/23sumudica-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/23sumudica-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Autor: Alexandru Toader | joi, 22 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 85 Vizualizari Marius Șumudică Astra Giurgiu are un parcurs dezolant...

Preluat de la EVZ