loading…

La Bâlea Lac, în județul Sibiu, a început să ningă, astăzi, zăpada așternându-se răzleț, sub formă de petice, meteorologii anunțând că temperatura la peste 2.000 de metri altitudine în Munții Făgăraș a scăzut, în timpul nopții, sub zero grade Celsius.

Potrivit meteorologului de serviciu al Centrului Meteorologic Regional Transilvania Sud Sibiu, Adrian Pașol, la Bâlea Lac a nins miercuri timp de o oră, iar joi fulguiește, astfel că s-au așezat petice de zăpadă, în condițiile în care temperaturile au scăzut sub zero grade Celsius.

La Bâlea Lac s-au așezat petice de zăpadă. Nu e un strat continuu, iar și acolo unde este, este foarte subțire. Fulguiește, a fulguit și miercuri timp de o oră, este o ninsoare de sub un litru pe metru pătrat”, a declarat azi, pentru Mediafax, Adrian Pașol.

Potrivit acestuia, în timpul nopții trecute, la Bâlea Lac temperatura a fost de minus 1 grad Celsius, iar joi maxima va fi de 1 grad.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/la-munte-au-venit-ninsorile-temperaturi-negative-maxime-de-1-grad-celsius-29014.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/la-munte-au-venit-ninsorile-temperaturi-negative-maxime-de-1-grad-celsius-29014-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv