Autor:
Laura Ionescu
| joi, 22 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 0 Vizualizari

Antreprenori

Federaţia Patronilor Bihor (FPB) intenţionează să depună un proiect în Programul Start-up Plus, anunţând că aşteaptă parteneri cu idei de afaceri din rândul şomerilor, persoanelor inactive şi angajaţilor care nu au firme.

„Cererile de finanţare se pot depune până la 30 octombrie de organizaţii patronale, municipalităţi sau organizaţii neguvernamentale. Federaţia Patronilor Bihor intenţionează să depună un astfel de proiect. Facem un apel la potenţialii solicitanţi să vină cu idei, pentru că trebuie să avem o bază de date serioasă înainte să îl depunem”, a declarat Ioan Lucian, preşedintele Federaţiei Patronilor Bihor (FPB), citat de Agerpres. 

Dorel Puchianu, directorul de programe europene a FPB, a explicat că viitorul antreprenor poate primi până la 40.000 de euro, fondurile fiind acordate prin intermediul administratorului de proiect, în două tranşe, după o formă de pregătire profesională, prin cursuri, şi după ce înfiinţează firma ca atare. 

Schema de finanţare face parte din Programul Operaţional Capital Uman (POCU) şi are ca scop înfiinţarea a 1.500 firme noi şi formarea a 10.000 de antreprenori la nivel naţional.Tag-uri:
antreprenori, someri, fonduri europene resurse umane, Program operational capital uman, bihor, fonduri ue, proiecte cu finantare europeana

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La Bihor, se CAUTĂ şomeri care vor să devină PATRONI.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/08antreprenori-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/08antreprenori-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialEconomie
Autor: Laura Ionescu | joi, 22 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 0 Vizualizari Antreprenori Federaţia Patronilor Bihor (FPB) intenţionează să depună...

Preluat de la EVZ