loading…

Irina Begu, locul 23 în clasamentul mondial și principala favorită a turneului de la Seul, a fost eliminată în optimile de finală, scor 3-6, 6-4, 3-6, de Jana Cepelova (102 WTA) și a ratat șansa de a-și apăra trofeul câștigat în 2015 la competiția din Coreea de Sud.

Irina Begu (23 WTA) nu va juca cu Monica Niculescu în sferturile de finală ale turneului de la Seul, după ce a fost eliminată în optimile de finală, de Jana Cepelova. În primul set, încheiat cu scorul de 6-3 în favoarea sportivei din Slovacia, s-au realizat șase break-uri, două din partea Irinei Begu, iar restul au fost reușite de Cepelova.

Principală favorită la turneul din Coreea de Sud, Irina Begu a evoluat mult mai agresiv în manșa secundă, iar rezultatele s-au văzut și pe tabelă. Sportiva din România a câștigat pe serviciul advers la scorul de 4-4 și a închis setul în favoarea sa, cu 6-4.

Decisivul i-a aparținut slovacei, care a comis mult mai puține erori neforțate și s-a impus cu 6-3. La turneul de la Seul au mai rămas în competiție două jucătoare din România: Monica Niculescu și Patricia Țig, care s-au calificat în sferturile de finală.

După eliminarea în optimi, Irina Begu va încasa un cec în valoare de 3.310 dolari și 60 de puncte WTA.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/irina-begu-a-fost-eliminata-in-optimile-de-finala-ale-turneului-de-la-seul-29027.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/irina-begu-a-fost-eliminata-in-optimile-de-finala-ale-turneului-de-la-seul-29027-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv