loading…

Fostul portar al echipei naționale Silviu Lung a fost condamnat, azi, definitiv, la un și patru luni de închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă, în urma accidentului produs în ianuarie 2014, în urma căruia un om și-a pierdut viața.

Judecătorii Curții de Apel Craiova au respins, joi, apelul Parchetului făcut la decizia dată de magistrații Judecătoriei Craiova, care l-au condamnat în luna martie pe Silviu Lung la un an și patru luni de închisoare cu suspendare.

Astfel, fostul portar rămâne cu pedeapsa de la Judecătorie, decizia Curții de Apel Craiova fiind definitivă.

Magistrații au impus și un termen de încercare de trei ani și patru luni.

Totodată, apelul asiguratorului a fost admis de judecători, iar cuantumul despăgubirilor a fost redus.

Silviu Lung a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă și vătămare corporală în urma unui accident rutier produs pe 8 ianuarie 2014, pe drumul european E 79 Craiova – Calafat, în localitatea Radovan. În accident, un bărbat în vârstă de 41 de ani a murit, iar copiii acestuia, în vârstă de 15 ani, respectiv 17 ani, au ajuns la Spitalul Județean din Craiova.

În urma măsurătorilor făcute atunci, a reieșit că Silviu Lung circula cu viteză, deși condițiile de trafic era îngreunate de ceață.

Silviu Lung a fost portar al echipei naționale de fotbal, dar și la Steaua București și Universitatea Craiova. Lung a evoluat și la echipa națională a României, în 77 de meciuri, făcând parte din lotul României la Euro 1984 și la Campionatul Mondial din 1990.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/fostul-portar-silviu-lung-condamnat-definitiv-dupa-ce-a-produs-un-accident-mortal-29033.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/fostul-portar-silviu-lung-condamnat-definitiv-dupa-ce-a-produs-un-accident-mortal-29033-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
loading... ...

Preluat de la romania ntv