Autor:
Melania Stoica
| joi, 22 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 130 Vizualizari

Gabriel Oprea şi fiul acestuia

Fiul lui Gabriel Oprea a postat un mesaj emoţionant pe o reţea de socializare, după ce oamenii au ieşit în stradă împotriva tatălui lui.

DNA a început urmărirea penală a fostului ministru, acesta fiind acuzat de ucidere din culpă, după ce un poliţist a murit în misiune. Acesta se afla în coloana oficială a politicianului. 

Toate aceste evenimente au adus multă durere în familia Oprea, miercuri seară, soţia acestuia ajungând de urgenţă la spital, în urma unui atac de panică. 

Fiul lui Gabriel Oprea s-a arătat extrem de supărat din cauza acestei situaţii şi a transmis că mulţi oameni le vor răul. 

“Să ajungă mama la spital din cauza unor oameni care ne vor răul… Nu îmi place şi nu am să vorbesc niciodată în locul tatălui meu meu, dar nu mai suport să-mi văd părinţii supăraţi, pe mama plângând în fiecare zi, rugându-se în fiecare zi pentru toate durerile şi relele care ni se întâmplă. Nu sunt în stare şi nu am experienţa necesară să comentez niciun caz… Dar nu pot să-i omoare pe tatăl meu şi pe mama mea din cauza unor nedreptăţi care se întâmplă. Mă rog în fiecare zi pentru Bogdan, împreună cu mama mea şi tatăl meu şi jertfim fiecare lacrimă pentru el. Dar nu mai suport să văd cum nişte oameni care calcă peste cadavrul lui Bogdan, profită şi vor să-i atingă pe oameni la inima doar ca să-i distrugă pe tata şi pe mama! Sunt zeci de politicieni care în loc să beneficieze de prezumţia de nevinovăţie sunt hărţuiţi psihic (şi ei şi familiile lor) şi făcuţi vinovaţi înainte ca o instanţă judecătorească să decidă dacă sunt vinovaţi  sau nu! Nu sunt avocat, nici judecător, sunt doar un rob al lui Dumnezeu care vede şi simte nişte Nedreptăţi! De ce vedem la Tv arestări preventive? Cercetări penale fără probe suficiente exact în momente politice cheie! De ce nu pot vedea oamenii adevarata poveste? De ce? Pentru că trăim într-o lume în care unii traiesc doar pentru propria lor mândrie şi putere! Ieri mi-am văzut mama ajunsă pe patul de spital şi plângând (a câta oară?) din cauza dezamăgirilor, a loviturilor şi a durerilor prin care noi (familia) am putut să fim, nedrept, târâţi! Atât! Aşa că: “Aşa să ne ajute Dumnezeu”! Nu mă refer numai la noi, ci la toţi oamenii care nu îşi dau seama şi nu şi-au deschis ochii să vadă în ce lume trăim”, a scris el pe Facebook, potrivit cancan.roTag-uri:
Gabriel Oprea, oprea copii, mesaj emotionant, facebook, dna, urmarire penala, protest

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fiul lui Gabriel Oprea, MESAJ ÎNDUIOŞĂTOR pe o reţea de socializare: “Nu mai suport să-mi văd părinţii supăraţi!”.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/oprea-fi-su-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/oprea-fi-su-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Melania Stoica | joi, 22 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 130 Vizualizari Gabriel Oprea şi fiul acestuia Fiul lui...

Preluat de la EVZ