Autor:
Matei Năstase
| joi, 22 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 32 Vizualizari

Caz halucinant la Penitenciarul Aiud. Directorul insituției este subiectul unei anchete a Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP). El este suspectat de nereguli în legătură cu derularea concursului pentru ocuparea a 8 posturi de agent în operativ.

Redăm în totalitate comunicatul ANP.

” Corpul de control al Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP) efecueaza verificări referitoare la posibilă trucare a unui concurs de admitere la Penitenciarul Aiud. Comisarul Șef Valentin Nazare, directorul penitenciarului și președintele comisiei de concurs este suspectat de nereguli în legătură cu derularea concursului pentru ocuparea a 8 posturi de agent în operativ.

Concret acesta, în calitatea de președinte al comisiei de concurs, a dispus repetarea unor etape din cadrul probei sportive și descalificarea unor candidați, după ce aceștia fuseseră deja declarați admiși, în final rămânând în concurs, pentru restul de probe, un număr de candidate egal cu numărul posturilor disponibile.

Datele preliminare arată că acesta a încercat să intimideze candidatele descalificate obligându-le chiar să semenze o declarație prin care se angajază să nu conteste și să nu facă plângere în legătură cu cele petrecute. În baza acestor declarații conducerea penitenciarului a dezinformat ANP și publicul susținând că repetarea probelor s-a făcut la inițiativă candidaților deja admiși.

Corpul de control al ANP verifică deasemenea și informațiile în legătură cu legăturile de afinitate dintre directorul Valentin Nazare și anumite candidate, care în urmă acțiunilor acestuia au fost declarate admise pe posturile de agent de penitenciare în sectorul operativ.

În context, precizăm că la Penitenciarul Aiud se desfășoară și o anchetă coordonată de către Parchetul Aiud în legătură cu același concurs de admitere însă pentru alte fapte. Informațiile existențe indică faptul că directorul penitenciarului ar fi încercat să solicite o taxa suplimentară de admitere candidaților înscriși la concurs, iar ANP a aflat despre această intenție și a sesizat organele de urmărire penală”Tag-uri:
penitenciar, penitenciarul aiud, director, subiect, ancheta, anp, fraudat, posturi, concurs

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Faptele MURDARE de care este acuzat un DIRECTOR DE PUȘCĂRIE. Este suspectat că a TRUCAT un concurs pentru angajări.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/15-puscarie-mi-l9245-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/15-puscarie-mi-l9245-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Matei Năstase | joi, 22 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 32 Vizualizari Caz halucinant la Penitenciarul Aiud. Directorul insituției...

Preluat de la EVZ