loading…

Deputatul Elena Udrea a ajuns, astăzi, la sediul DNA, însoțită de un avocat, aceasta fiind audiată în dosarul în care a fost citată și Ioana Băsescu, fiica cea mare a fostului președinte al României, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

Elena Udrea nu a făcut nicio declarație la intrarea în sediul DNA.

La audieri a ajuns, joi dimineața, și Ioana Băsescu, fiica cea mare a fostului președinte al României, însoțită de un apărător. Și jurnalistul Dan Andronic este audiat de procurorii anticorupție, acesta precizând că a fost citat ca martor într-un dosar din 2015.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că cei trei sunt audiați în același dosar, fiind vorba despre o cauză nouă. Aceleași surse au precizat că vor fi audiate mai multe persoane pe parcursul acestei zile. Până la momentul transmiterii știrii procurorii nu au transmis date despre calitatea celor audiați și despre obiectul dosarului.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/elena-udrea-audiata-astazi-la-dna-29016.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/elena-udrea-audiata-astazi-la-dna-29016-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv