loading…

Două persoane, soț și soție, au murit, azi, după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat și a intrat într-un copac, în zona orașului Pâncota din județul Arad, transmite Mediafax.

Accidentul a avut loc în zona orașului Pâncota din județul Arad, iar la fața locului au ajuns echipaje SMURD, de descarcerare, medicină legală și polițiști.

Accidentul s-a produs pe Drumul Județean 709 la ieșirea din orașul Pâncota spre localitatea Mâsca. Este vorba despre un autoturism care a părăsit partea carosabilă. În momentul sosisirii echipajelor de intervenție, un echipaj SMURD al Gărzii de Intervenție Ineu și un echipaj de descarcerare al aceleiași subunități au constatat că este vorba despre două persoane, bărbat și femeie, ambele decedate și încarcerate în mașină. În urma manevrelor de descarcerare au fost scoase cele două cadravre și predate colegilor de la Medicină Legală“, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, căpitan George Pleșca.

Conform primelor informații, bărbatul avea 36 ani, iar femeia 35 ani.

Mașina în care se aflau cei doi a ieșit de pe drum, în condițiile în care carosabilul era umed, s-a răsturnat și a intrat într-un copac.

FOTO: Aradon.ro

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/doua-persoane-sot-si-sotie-au-murit-dupa-ce-autoturismul-in-care-se-aflau-a-intrat-intr-un-copac-29013.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/doua-persoane-sot-si-sotie-au-murit-dupa-ce-autoturismul-in-care-se-aflau-a-intrat-intr-un-copac-29013-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv