loading…

Doi tineri din Marea Britanie, în vârstă de 21, respectiv 22 de ani, s-au rătăcit în Masivul Piatra Mare, într-o zonă frecventată de urși, ei fiind găsiți și coborâți în siguranță de salvamontiști și jandarmi, transmite Mediafax.

În căutarea celor doi turiști au plecat, miercuri seara, două echipe, una formată din doi jandarmi montani de la Predeal și cealaltă din trei salvamontioști de la Săcele.

Cele două echipe au pornit în căutarea turiștilor pe trasee diferite, deoarece legătura telefonică cu ei s-a pierdut.

S-a plecat după ei deoarece zona este frecventată de urși. Dacă turiștii ar fi rămas pe munte, ar fi riscat să intre în hipotermie“, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov, Ciprian Aldea.

Turiștii au fost găsiți de echipa din Săcele, în apropiere de cabana Piatra Mare, ei fiind coborâți în siguranță la Dâmbul Morii.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/doi-turisti-britanici-rataciti-in-masivul-piatra-mare-salvati-de-jandarmi-si-salvamontisti-29011.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/doi-turisti-britanici-rataciti-in-masivul-piatra-mare-salvati-de-jandarmi-si-salvamontisti-29011-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv