loading…

Doi polițiști belgieni au fost arestați în localitatea Nieppe din Franța pentru că transportau imigranți, potrivit Prefecturii din Departamentul Nord, relatează Le Figaro online.

Cei doi indivizi conduceau marți un camion în care se aflau 13 imigranți. Aceștia din urmă au fost conduși la sediul poliției de frontieră din Lille. Trei minori au fost plasați în cămine și zece adulți se află în detenție administrativă pentru examinarea situației lor, potrivit Prefecturii.

Cei doi polițiști belgieni care lucrau în cadrul comisariatului Ypres de lângă granița cu Franța au fost audiați timp de mai multe ore. Ei au afirmat că au vrut să “îi escorteze la graniță” pe acești imigranți, relatează RTBF.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/doi-politisti-belgieni-arestati-in-franta-pentru-ca-transportau-imigranti-29012.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/doi-politisti-belgieni-arestati-in-franta-pentru-ca-transportau-imigranti-29012-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv