Autor:
Razvan Gheorghe
| joi, 22 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 94 Vizualizari

Elena Udrea a susţinut joi seară (la România TV) că DNA nu se atinge de oamenii lui Klaus Iohannis, printre care şi Vasile Blaga, întrucât nimeni nu are curajul să-i tragă la răspundere pe oamenii preşedintelui în funcţie.

„Eu am fost arestată pentru că am comunicat public, prima arestare (..) Întorcându-mă la acuzaţia de astăzi. Este prea mult ca unui singur om dintr-un regim să-i faci dosare despre campanii electorale (…) Nu anchetăm cum s-a făcut campania din  2009 de către şeful  de campanie, care a fost Vasile Blaga (…) Nu cercetează nimeni denunţurile făcute despre banii din Microsoft (…) În schimb, cercetezi un lider informal al stuff-ului de campanie (…) Nuimeni nu se atinge de oamenii lui Iohannis, nimeni nu se atinge de oamenii prteşedintelui în funcţie (…) Pentru mine există un singur preşedinte: Traian Băsescu. Iohannis e departe de ceea ce ar trebui să însemne un preşedinte de ţară.  Mi se aduc cinci acuzaţii de spălare de bani (…) E vorba de calitatea mea de lider informal (…) Procurorul spune că ştie dânsul că eu ştiam că banii pentru unele spoturi publicitare proveneau din infracţiuni (…) Procurorul presupune. Vă daţi seama de ce spectacol a fost astăzi? Elena Udrea şi Ioana Băsescu la DNA!”, a declarat Elena Udrea.Tag-uri:
Vasile Blaga, Traian Băsescu, Elena Udrea, Ioana Băsescu, Romania TV, procurori, Klaus Iohannis

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului DECLARAŢII INCENDIARE! Elena Udrea: „DNA NU SE ATINGE de oamenii lui Klaus Iohannis! Nimeni NU îl cercetează pe Vasile Blaga! PROCURORII vor să facă SPECTACOL! .

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/elena-udrea-465x390-1.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/elena-udrea-465x390-1-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Razvan Gheorghe | joi, 22 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 94 Vizualizari Elena Udrea a susţinut joi seară (la...

Preluat de la EVZ