loading…

O cultură de aproape 100 de kg de canabis a fost descoperită, astăzi, de polițiștii clujeni și de procurorii DIICOT Cluj, un bărbat în vârstă de 61 de ani fiind reținut în acest caz.

Potrivit unui comunicat al IPJ Cluj transmis, astăzi, în urma perchezițiilor au mai fost descoperitefragmente vegetale mărunțite de cannabis și aparatură, substanțe nutritive și alte accesorii necesare cultivării plantelor, potrivit Mediafax.

‘Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Cluj și procurorii DIICOT au descoperit o cultură de cannabis, într-o localitate din județul Cluj. În zilele de 21 și 22 septembrie au fost efectuate percheziții la locuințele a doi bărbați, cu vârstele de 59 și 61 de ani, bănuiți de cultivarea ilicită de droguri și trafic de droguri de risc. În urma perchezițiilor, au fost depistată o cultură ilicită de droguri, 589 de plante de cannabis, de aproape 100 de kilograme, precum și fragmente vegetale mărunțite de cannabis și aparatură, substanțe nutritive și alte accesorii necesare cultivării plantelor. Bărbatul de 61 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă’, se arată în documentul citat.

Polițiștii au stabilit că, în cursul anului 2016, bărbații ar fi cultivat plante de cannabis pe o parcelă de teren de circa 600 mp.

La activități au participat și polițiști de la Poliția Dej precum și jandarmi.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/aproape-100-de-kg-de-canabis-descoperite-in-urma-unor-perchezitii-29042.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/aproape-100-de-kg-de-canabis-descoperite-in-urma-unor-perchezitii-29042-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv