loading…

Doi angajați ai Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere din București, unul cu funcție de conducere, au fost sacționați cu mustrare scrisă după ce în spațiul public au apărut imagini cu președintele Senatului care a trecut peste coada de o mie de oameni pentru a își lua permisul.

S-a constatat că în situația prezentată de către mass-media au fost implicați patru lucrători din cadrul serviciului mai sus menționat, unul cu funcție de conducere și trei cu funcții de execuție.

După efectuarea verificărilor cu privire la existența sau inexistența abaterii disciplinare și a vinovăției lucrătorilor implicați, comisia de cercetare disciplinară a stabilit că faptele a doi dintre lucrători, unul cu funcție de conducere și unul cu funcție de execuție, constituie abatere disciplinară, conform prevederilor Legii nr.360/2002 privind statutul polițistului, cu modificările și completările ulterioare.

Drept urmare, aceștia au fost sancționați cu “mustrare scrisă” pentru “intervenția pentru influențarea soluționării unor cereri privind satisfacerea intereselor oricărei persoane”, abatere disciplinară prevăzută la art.57, lit.j din Legea nr.360/2002 privind statutul polițistului, cu modificările și completările ulterioare“, se arată într-un comunicat al instituției.

Călin Popescu Tăriceanu declara:

Există în orice stat câteva funcții importante unde oamenii au fost aleși să reprezinte într-un fel statul și să se dedice în principal problemelor societății și comunităților. Asta trebuie să fie preocuparea lor principală. Nu statul la coadă. Sigur că există și posibilitatea să stăm la coadă la permise, la cumpărat flori, la alte acțiuni“.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/angajati-de-la-serviciul-permise-sanctionati-pentru-favorizarea-lui-calin-popescu-tariceanu-29031.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/angajati-de-la-serviciul-permise-sanctionati-pentru-favorizarea-lui-calin-popescu-tariceanu-29031-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv