Autor:
Daniel Teodoreanu
| miercuri, 21 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 374 Vizualizari

Un tânăr ŞI-A DAT FOC şi S-A ARUNCAT ÎN GOL de la etajul 5

Momente incredibile au fost surprinse cu ajutorul unui telefon: un tânăr şi-a dat foc şi s-a aruncat de la etajul 5 al blocului in care locuia.

Tânărul din Barnaul (Russia) a fost filmat de unul dintre vecinii lui chiar când şi-a dat foc.

Din fericire şi cumva miraculos, cel care a făcut acest gest inconştient a supravieţuit şocului.

Stratul gros de zăpadă care se aşternuse pe sol l-a ajutat să atenueze impactul, astfel încât la câteva secunde după aterizare, acesta s-a şi ridicat.

Tinerii care au fost martori la această grozăvie l-au înconjurat şi l-au felicitat pentru curaj. Ulterior, Sasha, aşa cum îl cheamă pe teribilist, a explicat că este un fan al sporturilor extreme şi se pregăteşte de câţiva ani pentru astfel de salturi.Tag-uri:
si-a dat foc, s-a aruncat in gol, autoincendiere, s-a aruncat de pe bloc, scene socante, s-a aruncat de la etaj

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr ŞI-A DAT FOC şi S-A ARUNCAT ÎN GOL de la etajul 5. SCENELE ŞOCANTE cu MOMENTUL IMPACTULUI au fost filmate întâmplător | Video.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/un-tanar-si-a-dat-foc-si-s-a-aruncat-in-gol-de-la-etajul-5-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/un-tanar-si-a-dat-foc-si-s-a-aruncat-in-gol-de-la-etajul-5-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Daniel Teodoreanu | miercuri, 21 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 374 Vizualizari Un tânăr ŞI-A DAT FOC şi S-A...

Preluat de la EVZ