Autor:
Iulia Iancu
| miercuri, 21 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 118 Vizualizari

Dacian Cioloș

Invitat la emisiunea Jurnalul de Seară, analistul politic, Cristian Pârvulescu a afirmat că discursurile susţinute de premierul Dacian Cioloș în Parlament au arătat că partidele se pregătesc deja pentru marile confruntări din campania electorală, care va avea loc pe 11 decembrie 2016.

Pârvulescu a declarat că Primul ministru ar putea intra în politică după alegerile d care se vor desfășura în luna decembrie a acestui an, adăugând că Cioloș își pregătește “prezența într-un Guvern politic”.

„Este vorba de o încercare de parlamentizare a unui regim semiprezidenţial. Aducerea premierului – care e prezentat ca reprezentant al preşedintelui – e o încercare de a transforma într-un regim parlamentar – unde premierul se subordonează parlamentului. Şi e un eveniment politic, asistăm la mişcări de precampanie ale partidelor politice.

Sunt mai bine de 10 luni de când e premier. E un bilanţ care va conta pe 11 decembrie. Îşi pregăteşte o eventuală carieră politică şi o continuare a prezenţei într-un guvern de această dată politic”, afirmă Cristian Pîrvulescu, citat de Digi24.


Tag-uri:
dacian ciolos, guvern politic, guvernul ciolos, cristian parvulescu, guvern, seful guvernului, romania, primul ministru

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un reputat politolog român devoalează planul premierului Cioloş: ”Îşi pregăteşte o carieră politică şi o continuare a prezenţei într-un guvern de această dată politic”.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/ciolos-465x390-5.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/ciolos-465x390-5-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Iulia Iancu | miercuri, 21 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 118 Vizualizari Dacian Cioloș Invitat la emisiunea Jurnalul de Seară,...

Preluat de la EVZ