loading…

Autoritățile din Rusia susțin că un tânăr fotbalist a fost ucis, iar alți trei au fost răniți, după ce un fulger a lovit stâlpii porții în timpului unui meci, informează Associated Press.

Întâmplarea nefericită a avut loc în timpul unui meci între două echipe de studenți, într-o competiție locală din orașul Rubtsovsk. Numele tânărului în vârstă de 18 ani nu a fost dezvăluit, conform Mediafax.

Jucătorii ambelor echipe se aflau în suprafața de pedeapsă, cel mai probabil se pregătea executarea unei lovituri de la colțul terenului, când fulgerul a lovit barele porții, iar conform anchetatorilor tânărul “a murit pe loc”, în timp ce ceilalți trei au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Autoritățile rusești nu au oferit, însă, mai multe detalii privitoare la starea ulterioară a celor trei.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/tragedie-pe-terenul-de-fotbal-un-fotbalist-a-fost-ucis-iar-alti-trei-au-fost-raniti-dupa-ce-un-fulger-a-lovit-o-poarta-29001.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/tragedie-pe-terenul-de-fotbal-un-fotbalist-a-fost-ucis-iar-alti-trei-au-fost-raniti-dupa-ce-un-fulger-a-lovit-o-poarta-29001-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv