loading…

O tânără de 24 de ani care mergea pe trotuar a fost lovită, astăzi, în plin de un autoturism care ricoșase dintr-o altă mașină.

Totul a avut loc în această dimineață la intersecția străzii Traian Grozăvescu cu bulevardul Mihai Eminescu din Timișoara. Un autoturism a intrat în intersecție fără ca șoferul să acorde prioritate și a lovit un Mercedes care se deplasa regulamentar. Din impact, primul vehicul a ricoșat și a ajuns pe trotuar, lovind în plin o tânără.

La fața locului au ajuns medicii, care au urcat-o pe femeie în ambulanță și au transportat-o la spital, pentru îngrijiri. Nici unul dintre șoferi nu a fost rănit. Polițiștii rutieri au deschis un dosar în acest caz.

Foto: Tion.ro

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/tanara-spulberata-pe-trotuar-de-masina-ricosata-dintr-o-alta-in-urma-unui-accident-28971.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/tanara-spulberata-pe-trotuar-de-masina-ricosata-dintr-o-alta-in-urma-unui-accident-28971-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv