loading…

Un agent de pază dintr-un mall din municipiul Arad a returnat suma de peste 9.000 de dolari americani pe care un bărbat i-a uitat pe o masă din centrul comercial.

Agentul este angajat de câteva săptămâni al firmei care asigură paza unui mall din municipiul Arad, iar marți a găsit pe o masă din zona food court o geantă uitată, în care se aflau peste 9.000 de dolari americani.

“Agentul de pază de la etajul doi a găsit o geantă în zona food court pe care a dus-o în dispecerat. După verificările făcute de directorul tehnic al centrului comercial, dispecerul de serviciu, șeful de tură și agentul de la etajul doi, s-a constatat că în geantă se aflau următoarele valori: un laptop, un pașaport, două CD-uri, un caiet cu mai multe acte și suma de 9.068 de dolari. După scurt timp persoana care uitase geanta s-a prezentat la dispecerat, ridicând bunurile pe baza de proces verbal”, a declarat marketing managerul centrului comercial, Alexandra Pop, potrivit Mediafax.

Reprezentanții mall-ului din Arad au spus că nu este pentru prima dată când în centrul comercial se găsesc sume mari de bani. Mall-ul se află lângă Gara Mare din Arad și lângă o autogară privată, pe unde trec multe persoane care vin din străinătate sau pleacă.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/se-intampla-in-romania-un-agent-de-paza-a-inapoiat-9-000-de-dolari-gasiti-in-mall-28978.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/se-intampla-in-romania-un-agent-de-paza-a-inapoiat-9-000-de-dolari-gasiti-in-mall-28978-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv