loading…

Un șofer care a produs un accident, băgând în spital doi oameni, s-a speriat și a fugit de la fața locului, scufundându-și mașina într-un râu pentru a-și șterge urmele.

Totul a avut loc în urmă cu câteva zile în localitatea Gura Văii din județul Hunedoara. Bărbatul, care consumase alcool înainte de a se sui la volan, a pierdu controlul volanului și a intrat în plin într-un autoturism. În loc să coboare din mașină și să se uite dacă ocupanții acestuia au nevoie de ajutor, șoferul a fugit. Ulterior, s-a gândit că ar putea scăpa fără să fie acuzat dacă-și va ascunde mașina, așa că a scufundat-o în Crișul Alb.

Polițiștii au reușit însă să-l identifice și să-l rețină, stabilind că, în momentul impactului, acesta avea o alcoolemie de 1,15. Acesta a fost reținut preventiv pentru 24 de ore și va apărea în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/romania-sofer-retinut-dupa-ce-beat-a-produs-un-accident-si-si-a-ascuns-masina-intr-un-rau-28969.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/romania-sofer-retinut-dupa-ce-beat-a-produs-un-accident-si-si-a-ascuns-masina-intr-un-rau-28969-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv