Autor:
Radu Andreea
| miercuri, 21 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 183 Vizualizari

Robert Negoiţă, audiat la PICCJ

Jurnalista de investigații, Emilia Șercan, anunţă, printr-o postare pe pagină personală de Facebook, că Robert Negoiţă este audiat, miercuri, în dosarul care privește un posibil plagiat.

Robert Negoiţă a fost citat la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie pentru a da declaraţii în dosarul penal care se fac cercetări legate de faptul că ar fi plagiat în lucrarea de doctorat intitulată „Criza economico-financiară şi impactul acesteia asupra echilibrului social”.

La intrare în sediul Parchetului General, Robert Negoiţă a spus că nu este cercetat penal în acest dosar.

Redăm integral postarea de pe pagina de Facebook a Emiliei Şercan:

Robert Negoita este audiat in acest moment la Parchetul General pentru suspiciunea de plagiat in teza de doctorat. Va aduc aminte ca in momentul sustinerii tezei, Robert Negoita a semnat impreuna cu conducatorul sau de doctorat – Ioan Dascalu – o declaratie pe propria raspundere, sub prevederile legii privind falsul in acte publice, prin care isi asuma originalitatea lucrarii.


Robert Negoita are deja un verdict de plagiat dat de Comisia de Etica a Academiei de Politie, care a inaintat o sesizare in acest sens la CNATDCU. O alta sesizare a fost facuta la CNATDCU de profesorul Cristian Dogaru dupa ce am publicat ancheta in care dezvaluiam ca teza lui Negoita este plagiata integral. Eu astept si ziua in care o sa-l vad pe Petre “Apud” Toba la Parchetul General pentru aceeasi acuzatie de plagiat. 🙂

Teza care i-a adus lui Robert Negoiţă titlul de doctor în Ştiinţe Juridice este plagiată de la prima până la ultima frază, fiind copiată integral din surse care sunt disponibile, majoritatea, pe internet, scria jurnalista Emilia Şercan într-un articol publicat pe 30 mai în PressOne. 

Pe 23 iulie 2016, Comisia de etică a Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” a stabilit că lucrarea de doctorat a edilului este un plagiat.

Tag-uri:
Robert Negoiţă, plagiat, CNATDCU, Ministerul Educaţiei, Jurnalista de investigații, Emilia Șercan, Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Parchetul General, negoita plagiat, dosar plagiat negoita, PICCJ

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Robert Negoiţă este audiat la Parchetul General.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/negoita-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/negoita-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Autor: Radu Andreea | miercuri, 21 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 183 Vizualizari Robert Negoiţă, audiat la PICCJ Jurnalista de investigații,...

Preluat de la EVZ