Autor:
Adrian Teodoru
| miercuri, 21 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 163 Vizualizari

Rareș Bogdan nu mai înțelege nimic

Realizatorul Realitatea TV a postat aseară un mesaj pe FB care pare născut din disperare. Cunoscut ca fiind un apropiat al președintelui Klaus Iohannis și al PNL, Rareș Bogdan susține că greșelile DNA din dosarul primarului Craiovei, probe importante fiind anulate de instanță, fac ca PSD să crească la peste 50 la sută, iar lupta anticorupție nu mai este credibilă!

“N-am simpatizat-o niciodată pe Lia Olguţa Vasilescu şi voi trece cu brio peste eventuala ironie că după război mulţi viteji se-arată, adică eu, dar în dosarul primarului Craiovei părea de la început ceva care nu se lega. Uneori, ca jurnalist, simţi ceva ce nu poate fi cuantificat. Mă credeţi, nu mă credeţi, acesta este adevărul. În fine… Cine aude decizia judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti, care au anulat actul de sesizare a instanţei, adică toate probele – denunţuri, înregistrări (ILEGALE!!), declaraţii de martori şi au constatat că unii investigatori nu aveau ce să caute în cauză şi că nu a fost respectat dreptul la apărare nu are decât o singură întrebare în minte: UNDE S-A FĂCUT RECHIZITORIUL, LA CASA PIONIERILOR? Rechizitoriu confirmat de procurorul superior!!!

CITEȘTE AICI DESPRE LOVITURA ÎNCASATĂ DE DNA

Femeia s-a luptat la baionetă, a trecut prin 4 instanţe până acum (asta este A CINCEA!), A FOST REŢINUTĂ, ARESTATĂ LA DOMICILIU, CENZURATĂ să vorbească, prin control judiciar, acuzată DE CSM!! că a afectat independenţa justiţiei. Deci ce ne aşteptam noi, ca nişte oneşti contribuabili, văzând construcţia, eşafodajul? Ca forţa probelor, dosarul să fie beton, să fie o fortăreaţă de probe din care să rezulte simplu, fără echivoc, că primarul Craiovei trebuie condamnat. Fără dubiu! Cu niciun chip nu părea că un procuror trage după el întreaga imagine a DNA, riscând să comită abuzuri în dosarul unui politician atât de important, dintr-un partid care nu ezită să catalogheze investigaţiile DNA drept dosare politice!

Poate probele pe fond sunt beton, DAR DACĂ SUNT LUATE ILEGAL, NU EXISTĂ! Marş la şcoală!! Citiţi despre OJ Simpson!

Ei bine, teribilă gură de oxigen primeşte domnul Dragnea si ai lui plus TaricCe credibilitate mai are lupta anticorupţie? Ce politician, chiar şi corupt până în măduva oaselor, până în fundul găinii preferate, mai poate spune …dosare politice” fără ca cineva să-şi aducă aminte că instanţa A ANULAT RECHIZITORIUL şi l-a trimis pe procuror încă o dată la şcoală în dosarul unui important vector de opinie?

Îmi mai trece ceva prin minte: dar dacă la mijloc este altceva? Dacă procurorul a făcut anume o lucrare proastă, ca să se scape de un cartof fierbinte, de nişte presiuni?
… Aparenţele sunt cumplite pentru DNA. Poate o motivare ne va spune mai clar ce anume este atât de incredibil de greşit în acest dosar. Să vedem ce spune instanţa superioară, căci în România se întorc uneori sentinţele cu 180 de grade. Îmi amintesc de cazul Rarinca şi mă doare burta. Îmi amintesc de domnul Berbeceanu şi îmi tremură cuvintele (scuze pentru cei care nu vor suporta alăturarea, să gândim tehnic!)

Dacă fac un pas în spate, mă îngrozesc şi mai tare. În aceste zile, magistraţii duc o luptă la baionetă împotriva ministrului Prună. Coincidenţă? E noaptea târziu şi am în minte numai conspiraţii.

Dar rămân faptele: Lia Olguţa Vasilescu a fost reţinută 24 de ore, privată de libertate ÎN BAZA UNOR PROBE ILEGALE. Până când Curtea de Apel nu va constata că judecătoarea de la Tribunalul Bucureşti E LOVITĂ LA CAP, consider că procurorii care şi-au asumat rechizitoiul PULVERIZAT trebuie dat afară din magistratură. Mai există o variantă: procurorii din dosar sunt într-o tabără politică, judecătorul în alta, şi asistăm de fapt la transpunerea în justiţie a luptei pe viaţă şi pe moarte dintre partide, cu manta. Miza e mare. Da chiar! Miza este ca lupta anticorupţie să fie credibilă! Dacă nu este, ROMÂNIA NU ESTE UN STAT SIGUR. Din câte ştiu, însă, instituţiile nu acţionează singure. Instituţiile sunt oameni. Iar oamenii sunt aşa cum sunt. Din carne. Au nevoi, au ambiţii, iar puterea absolută, cum bine ştim, corupe absolut.

P.S. Legea răspunderii magistratului ESTE OBLIGATORIE!
P.P.S. La această oră, PSD poate ajunge la 50%, fără redistribuire, şi face singur guvernul, deci poate pune în vârful lui şi un câine mort care păzea uzinele 23 August. Sau o maimuţă beată. Sau pe Nicuşor Constantinescu din pârnaie. Iar Motociclistul exulta!

Tag-uri:
rares bogdan, realitatea tv, psd, dna, olguta vasilescu, anticoruptie, procurori, judecator, curtea de apel

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului RAREȘ BOGDAN ESTE DISPERAT! Cutremurul “Olguţa” aduce PSD la peste 50% și pe Tăriceanu și ai lui la 10%..

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/rares-bogdan-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/rares-bogdan-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Autor: Adrian Teodoru | miercuri, 21 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 163 Vizualizari Rareș Bogdan nu mai înțelege nimic Realizatorul Realitatea...

Preluat de la EVZ