Autor:
Mircea Marian
| miercuri, 21 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 0 Vizualizari

Raluca Prună

Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, a explicat, pe Facebook, ce înseamnă tehnocraţia, prin contrast cu cei care “au iluzia universalitătii, a atotcunoasterii, fără să știe temeinic nimic”.

“Se mai scrie în spațiul public că mi-aș fi amânat vizita de mult anunțată la penitenciarul Gherla, de teama protestatarilor din sindicatele ANP. Eronat: voi fi luni 26/9 la Gherlă, unde voi explica rațiunile OUG 29/2016 dacă e necesar. Fără populisme, că nu ajută celor mulți. Tehnocrat, adică de la un cetătean expert într-o materie, la cetăteni experți în multe alte materii.
Căci tehnocrația e limba celor care știu ceva foarte bine, într-o nișă, și contrastează cu limba celor care au iluzia universalitătii, a atotcunoasterii, fără să știe temeinic nimic. În România de azi, cea din urmă e limba celor guvernați către cei mai mulți dintre “stăpanii”lor guvernanți de profesie”, a scris Prună, pe Facebook.

“Dl. Ciolos nu a vorbit în limba română, ci în limba tehnocraților, o limbă străină și ruptă de realitate”, a spus, acum câteva zile, la o dezbatere în Parlament, preşedintele PSD Liviu Dragnea.Tag-uri:
raluca prună, facebook, tehnocratie, limba

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Raluca Prună îl ironizează pe Dragnea: “Tehnocrația e limba celor care știu ceva foarte bine”.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/afirmatii-raluca-pruna-csm-372101-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/afirmatii-raluca-pruna-csm-372101-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Mircea Marian | miercuri, 21 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 0 Vizualizari Raluca Prună Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, a...

Preluat de la EVZ