Autor:
Daniel Teodoreanu
| miercuri, 21 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 52 Vizualizari

Putin ar fi ordonat un ATAC PERVERS AL RUSIEI împotriva Germaniei

Experţii guvernamentali în securitate din Germania sunt în alertă maximă din cauza unui atac ce ar fi venit din partea Rusiei.

Conform politico.eu, politicieni de rang înalt din Germania au primit e-mailuri ce ar fi putut veni de la hackeri ruşi. Jurnaliştii cotidianului Süddeutsche Zeitung au dezvăluit că în luna august, mai mulţi politicieni germani au primit presupuse e-mailuri din partea NATO.

La deschiderea acestora, computerele ar fi fost infectate cu viruşi. Mai multe detalii în legătură cu supoziţiile conform cărora atacurile cibernetice ar fi fost lansate de hackeri ruşi nu au fost oferite.

Ce se cunoaşte deja este faptul că Parlamentul german a fost ţinta unui atac cibernetic în anul 2015, când au fost infectate şi computere din reprezentanţele partidelor politice, inclusiv sediul CDU (n.r. – partidul Angelei Merkel, din Saarland).

Tag-uri:

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Putin ar fi ordonat un ATAC PERVERS AL RUSIEI împotriva Germaniei. EXPERŢII ÎN SECURITATE de la Berlin sunt în ALERTĂ MAXIMĂ din cauza unei ARME INVIZIBILE.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/putin-ar-fi-ordonat-un-atac-pervers-al-rusiei-impotriva-germaniei-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/putin-ar-fi-ordonat-un-atac-pervers-al-rusiei-impotriva-germaniei-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Daniel Teodoreanu | miercuri, 21 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 52 Vizualizari Putin ar fi ordonat un ATAC PERVERS...

Preluat de la EVZ