Autor:
Roland Cătălin Pena
| miercuri, 21 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 4 Vizualizari

Deputatul Ninel Peia a fost transfera la Comisia Juridiă de la cea de Mediu


Deputatul Ninel PEIA s-a remarcat în mai multe situaţii care au făcut deliciul presei.

De exemplu, el a fost dat afară din PSD de Liviu Dragnea după ce l-a “scuturat” pe fostul ministru PDL-ist, Daniel Funeriu, în jurul chestiunii vaccinurilor aduse din Kazahstan. Peia a fost reprimit în partid, o săptămână mai tâziu, iar, după o lună, Corpul de Control al Prim-Ministrului spunea că există suspiciunea că la îmbolnăvirea copiilor ar fi putut contribui un lot de vaccinuri adus din Kazahstan, vaccinuri nedestinate pieţei europene.

Acum, acelaşi Dragnea l-a uns, luni, pe deputatul PSD de Ilfov Ninel PEIA drept secretarul Comisiei Juridice a Camerei Deputaţilor, fiind transferat de la Comisia de Mediu şi Echilibru Ecologic.

Iniţiator al multor proiecte de legi care au făcut vâlvă, cum a fost cel al mamelor eroine, susţinător al teoriei conspiraţiei în cazul COLECTIV, dar şi inamic declarat al ONG-urilor care , susţine el, lucrează împotriva interesului naţional, fostul consilier juridic superior din ministerul Mediului ajunge acum un personaj-cheie al Comisiei Juridice a Camerei Deputaţilor, pentru că niciun proiect de lege nu mai poate trece de Parlament fără semnătura noului secretar.Tag-uri:
Liviu Dragnea, Daniel Funeriu, camera deputatilor, ninel peia, secretar, comisia juridica, colectiv, vaccin

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului MUTARE SURPRIZĂ a lui LIVIU DRAGNEA! Ninel PEIA, secretar al Comisiei Juridice a Camerei Deputaţilor .

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/peia-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/peia-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Roland Cătălin Pena | miercuri, 21 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 4 Vizualizari Deputatul Ninel Peia a fost transfera la...

Preluat de la EVZ