loading…

Christoph Daum a renunțat la serviciile lui Lucian Sănmărtean, 36 de ani, pentru preliminariile CM 2016, susțin surse federale.

Selecționarul a discutat deja cu fotbalistul, căruia i-a transmis că nu se va baza pe el în această campanie de calificare, anunță romaniatv.net.

Christoph Daum a luat această decizie din cauza vârstei înaintate a mijlocașului de la Pandurii, scrie ziare.com. Narcis Răducan, președintele gorjenilor, speră că Sânmărtean să-l convingă pe Daum să se răzgândească prin evoluțiile bune din campionat.

“Nu știam despre această discuție, dar eu cred că Sânmărtean mai poate ajută cu succes echipa națională. Când e pregătit fizic, Lucian poate oferi mult peste media Ligii 1. Odată cu trecerea etapelor, dacă va juca așa cum a făcut-o până acum, sper că și Christoph Daum se va convinge de acest lucru. Sigur, poate că sunt subiectiv ținând cont că este un fotbalist de la clubul pe care îl reprezint, dar Lucian încă poate oferi multe. Eu nu văd un fotbalist sub 30 de ani la nivelul lui Lucian în fotbalul românesc în momentul de față”, a declarat Răducan.

Discuția dintre Daum și Sânmărtean a fost confirmată și de “secundul” Ionuț Badea.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/lucian-sanmartean-a-fost-exclus-de-la-nationala-decizia-luata-de-selectionerul-christoph-daum-28981.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/lucian-sanmartean-a-fost-exclus-de-la-nationala-decizia-luata-de-selectionerul-christoph-daum-28981-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv