loading…

Ianis Hagi a reușit să marcheze în victoria echipei a doua a Fiorentinei, în partida din Cupa Italiei, împotriva Perugiei.

Românul a deschis scorul în minutul 25, cu un șut din afara careului, într-un meci câștigat de formația sa cu scorul de 4-0, scrie Mediafax.

Ianis Hagi a înscris cel de-al doilea gol de când evoluează la Fiorentina Primavera, după reușita cu Spezia de la sfârșitul săptămânii trecute. Fiul lui Gheorghe Hagi a marcat primul gol pentru formația sa în meciul cu Perugia, după 25 de minute. La patru minute după ce a înscris, Ianis Hagi a mai avut o șansă de a marca atunci când a încercat să lobeze portarul advers cu un șut de la mare distanță.

Ianis a fost achiziționat de Fiorentina în această vară și a avut evoluții apreciate în partidele amicale disputate de italieni, dar în cele din urmă nu a fost păstrat în lotul echipei de seniori.

După primul gol marcat de Ianis Hagi, site-ul fiorentinanews.com a scris că “Hagi a trecut de primul examen, dar acum urmează ce e mai greu. Să joace constant bine și să demonstreze că își merită locul în prima echipă a lui Paulo Sousa”.

Golul marcat de românul în vârstă de 17 ani a fost înscris chiar în ziua în care Gheorghe Hagi a adresat o scrisoare deschisă legată de selecția de la loturile naționale, în special la cele de tineret și juniori.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/ianis-hagi-a-marcat-al-doilea-sau-gol-la-fiorentina-primavera-28984.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/ianis-hagi-a-marcat-al-doilea-sau-gol-la-fiorentina-primavera-28984-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv