loading…

Afluxul masiv de imigranți din anul 2015, când în Germania au ajuns peste 1,2 milioane de imigranți extracomunitari, nu se va repeta, a dat asigurări în această după-amiază Thomas de Maiziere, ministrul german de Interne, cerând măsuri europene pentru limitarea imigrației.

“În vara și toamna anului trecut am avut o situație specială”, a declarat Thomas de Maiziere la o reuniune a reprezentanților Uniunii Creștin-Democrate (CDU), partidul cancelarului Angela Merkel, și ai Uniunii Creștin-Sociale (CSU), filiala bavareză a formațiunii de centru-dreapta.

“Această situație specială nu se va repeta și nu trebuie să se repete, iar acest lucru va fi posibil doar prin eforturi comune la nivel european și național”, a precizat ministrul german de Interne, citat de site-ul agenției DPA.

Uniunea Creștin-Socială a criticat flexibilitatea Angelei Merkel față de venirea imigranților extracomunitari.

Thomas de Maiziere a declarat că, în pofida diminuării afluxului de imigranți, controalele la frontiera Germaniei cu Austria vor fi menținute.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/germania-cere-masuri-europene-pentru-a-evita-repetarea-afluxului-masiv-de-extracomunitari-din-2015-28990.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/germania-cere-masuri-europene-pentru-a-evita-repetarea-afluxului-masiv-de-extracomunitari-din-2015-28990-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv