Autor:
Daniel Teodoreanu
| miercuri, 21 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 377 Vizualizari

Gabriel Oprea A FOST DESFIINTAT cu un MESAJ DUR

Un actor pe val în România nu a mai suportat realităţile existente în societatea românească şi a transmis un mesaj foarte critic la adresa politicienilor și a oamenilor din justiție. Fostul ministru de Interne, Gabriel Oprea, se află printre cei vizaţi după ce a negat recent acuzațiile pe care procurorii DNA i le aduc în cazul morţii poliţistului Bogdan Gigină.

Astfel, actorul Marius Florea Vizante a publicat, miercuri, pe Facebook, următorul text cu titlul “Boss, tu chiar poți să dormi liniștit?”: “Sunt unii care, deși au funcții înalte, sunt președinți, miniștri, judecători, procurori, manageri generali, sunt doctori în stiințe și arte ș.a.m.d. și care nu pot fi chemați mai bine decât cu apelativul Boss. E, cu ăștia am eu o vorbă. Și pentru că nu am nimic de ascuns o s-o zic în gura mare, ca s-o audă și alții:

Trăiesc într-o țară bogată care n-are de niciunele: n-are păduri, n-are petrol, n-are gaze, n-are curent electric, n-are apă pentru că toate sunt exploatate de firme din alte țări. Cineva a îngăduit să se întâmple asta…
Trăiesc într-o țară bogată care n-are de niciunele, deși toată pulimea plătește taxe mai rău ca pe vremea otomanilor.

Trăiesc într-o țară săracă în care x sau pentru că nu avem autostrăzi, spitale, școli, manuale, teatre, stadioane, televiziune. Cineva a îngăduit să se întâmple toate astea… Am și eu o întrebare:
– Boss, tu chiar poți să dormi liniștit?

Trăiesc într-o țară democratică în care un președinte a chemat minerii să linșeze demonstranți. Ba, chiar de mai multe ori… Unii au pierit, alții sunt mutilați, iar majoritatea au rămas cu ideea că nu se mai poate face nimic pentru țara asta. Președintele zâmbește în continuare, deși a ajuns la o vârstă la care s-ar putea admite regrete… Am și eu o întrebare:
– Boss, tu chiar poți să dormi linștit?

Trăiesc într-o țară modernă în care mor copii în flăcări prin maternitate sau club. De ce nu e nimeni condamnat? Cineva a îngăduit asta…
Trăiesc într-o țară bolnavă în care omenii mor în spitale. Ei mor din cauza infecțiilor contactate acolo sau din cauză că lipsesc medicamente și aparatură (unele sunt noi dar nu funcționează,altele sunt furate de medici, iar restul sunt exportate de șmecheri!). De ce nu e nimeni condamnat? Cineva a îngăduit asta…

Trăiesc într-o țară ciudată în care un prim-ministru, un ministru de interne și alți câteva sute de înalți funcționari ocupau funcții cu doctorate plagiate (mai precis, furate!). Sunt prin academii unii care au scris mai mult decât au citit în toată viața lor… Nici unul dintre toți hoții ăștia nu și-a dat demisia când a fost demascat!

Trăiesc într-o țară mereu surprinzătoare unde legea permite să alegi primari condamnați penal, unii chiar din închisoare!!! Trăiesc într-o țară fantastică în care parlamentarii își scriu legi care să-i facă de neatins, să-i facă… Zei. Ei singuri își stabilesc imunități, salarii, prime, concedii, indemnizatii, rente viagere.

Deși poporul a votat reducerea numărului de parlamentari, surpriză, numărul lor a crescut.Tot ei (puhoiul nesfârșit de parlamentari plagiatori, hoți, imorali, sfetodocți) votează cine să fie cercetat penal și cine nu… Am și eu niște întrebări:
– Dacă n-ai nimic pe conștiință de ce nu-i lași cei abilitați să te analizeze? Pe bune, Boss, de ce nu stai la rând, ca toată lumea? De ce ocupi funcții cu doctorate scrise de alții? Ce te faci când chiar tu trebuie să fii diagnosticat de-un doctor d-ăsta… inventat? De ce ai nevoie de escorte polițienești chiar și când mergi la budă? Te-ai întrebat ce-ar fi pățit Bogdan Gigină dac-ar fi evitat acea groapă și-ai fi nimerit tu în ea? Boss, tu chiar poți să dormi linștit?

Trăiesc într-un stat de drept (de-a dreptul comic), în care unii au furat milioane (cu zecile, cu sutele) – sunt unii care au pe cazier miliarde, și care, deși au fost dovediți, umblă liberi printe păgubiți. Ba, chiar le râd în nas! Unii au stat la mititica 2-3 ani, alții câteva luni, iar larga majoritate a luat cu suspendare.

Sistemul judiciar a permis asta. Dar ce e și mai trist e că trăiesc într-un stat absurd în care hoții, după ce că sunt liberi, nu restituie nici prejudiciul! Cineva a îngăduit să se întâmple toate astea… și multe, multe altele. Curios, eu am o singură-ntrebare:
– Boss, tu chiar poți să dormi linștit? – Eu, deși n-am nici o vină (sper), nu pot!”

Tag-uri:
gabriel oprea, moarte bogdan gigina, imunitate gabriel oprea, bogdan gigina, oprea dna, gabriel oprea dna, marius vizante, marius florea vizante

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gabriel Oprea A FOST DESFIINŢAT cu un MESAJ DUR. Un ACTOR CELEBRU este revoltat pentru MOARTEA lui BOGDAN GIGINĂ: “Boss, tu chiar poți să dormi liniștit?”.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/gabriel-oprea-a-fost-desfiintat-cu-un-mesaj-dur-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/gabriel-oprea-a-fost-desfiintat-cu-un-mesaj-dur-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Daniel Teodoreanu | miercuri, 21 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 377 Vizualizari Gabriel Oprea A FOST DESFIINTAT cu un...

Preluat de la EVZ