Autor:
Daniel Teodoreanu
| miercuri, 21 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 45 Vizualizari

Cine este VINOVAT PENTRU MOARTEA lui Bogdan Gigina

Invitat la emisiunea ”Sinteza Zilei”, de la Antena 3, Gabriel Oprea a vorbit miercuri seara despre moartea poliţistului Bogdan Gigină şi despre acuzaţiile care i se adus în urma acestui episod. Printre altele, Oprea a dezvăluit ca va renunţa la imunitatea parlamentară pentru a putea fi cercetat de organele abilitate, cu toate că votul recent din Senat îi garanta protecţia în faţa legii.

„Mihai Gâdea: Cine este vinovat pentru moartea lui Bogdan Gigină?

Gabriel Oprea A SPUS TOTUL DESPRE MOARTEA lui Bogdan Gigină. DECLARAŢII ÎN PREMIERĂ despre cazul care a revoltat românii, o TEORIE A CONSPIRAŢIEI şi ce scapă anchetatorilor: „Eu cred că AICI ESTE CHEIA…”

Nu o pot spune conform legii decât judecătorii. Există şefi de traseu. Există oameni care asigură această protecţie şi cred că trebuie îndreptată atenţia şi spre acea nenorocită de groapă în care colegul nostru a căzut.

Soția lui Gabriel OPREA, transportată de URGENȚĂ la SPITAL! Aceasta ar fi suferit un ATAC DE PANICĂ

Gâdea: Cine a semnat ordinul de misiune?

Domnule Gâdea, nu ştiu asta, pentru că nu m-am ocupat cu aşa ceva.

Gâdea: Aţi cerut dumneavoastră ca Bogdan să meargă pe acea vreme?

O să port această cruce toată viaţa. Eu nici nu ştiam cine e Bogdan, nu îl cunoşteam…

Gâdea: Aţi cerut să aveţi motocicletă în acea seară cu vreme rea?

Sub nicio formă. Nu am cerut niciodată acest lucru Poliţiei Rutiere. Toate aceste competenţe sunt ale Poliţiei Rutiere.

Gâdea: De ce niciunul dintre cei care s-au ocupat de traseu nu au fost anchetaţi?

Nu cunosc. Eu am fost hărţuit îngrozitor..

Aveţi ceva să vă reproşaţi în legătură cu Bogdan Gigină

O să-mi duc această cruce toată viaţa. Nu vreau să mă scuz sau să spun alte lucruri decât că mi-am făcut datoria. Tânărul Bogdan Gigină era un profesionist, un om care şi-a făcut datoria. Provine dintr-o familie de poliţişti. Domnule Gâdea, vreau să vă spun că ancheta s-a făcut, este la DNA şi sunt convins că în scurt timp voi renunţa la această imunitate. O voi face până la alegeri. Cred că a fost o capcană politică. Am văzut că toate partidele au votat acest lucru, ceea ce este neobişnuit. La prima cerere am spus că vreau să fiu cercetat, dar ca orice om, a doua oară am cedat şi psihic. Fiind ministru de Interne, n-am văzut că aceia care aveau atribuţiuni, nu au fost chemaţi. Am fost eu chemat, ca ţintă politică. Sunt multe lucruri despre care se spune în popor că sunt la mintea cocoşului. Am multe păcate, dar îmi fac datoria şi mă ţin de cuvânt. Guvernul Ponta a fost un guvern foarte bun, este aprecierea populaţiei României. Am căutat să mă ţin de cuvânt cu acest guvern şi să îl ajut pe preşedintele României cu problemele de securitate. Probabil politicul m-a transformat în ţintă”, a spus Oprea la Antena 3.

Tag-uri:
oprea, gabriel oprea, oprea gigina, bogdan gigina, moarte bogdan gigina, protest oprea, protest bogdan gigina, oprea dna, gabriel oprea dna, gabriel oprea bogdan gigina, oprea imunitate, gabriel oprea imunitate

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului EXPLOZIV. Cine este VINOVAT PENTRU MOARTEA lui Bogdan Gigină? Gabriel Oprea a acceptat ÎNTREBAREA ANULUI: „Am multe păcate. Voi renunţa la imunitate”.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/cine-este-vinovat-pentru-moartea-lui-bogdan-gigina-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/cine-este-vinovat-pentru-moartea-lui-bogdan-gigina-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Autor: Daniel Teodoreanu | miercuri, 21 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 45 Vizualizari Cine este VINOVAT PENTRU MOARTEA lui Bogdan...

Preluat de la EVZ