loading…

Mai mulți bărbați condamnați de judecători la executarea unor pedepse în spatele gratiilor au fost identificați de polițiștii constănțeni și trimiși la Penitenciarul de Maximă Siguranță Poarta Albă.

Astfel, potrivit unei informări dată publicității de IPJ Constanța:

  • La data de 20.09.2016, polițiștii din cadrul Secției 6 Rurale Cernavodă, Postul de Poliție Mircea Vodă, l-au depistat pe C.A., în vârstă de 51 de ani, din localitatea Mircea-Vodă – județul Constanța, pentru care Judecătoria Sinaia emisese un mandat de executare a pedepsei de 3 ani și 6 luni închisoare.
  • La data de 20.09.2016, polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari l-au reținut pe M.G., în vârstă de 31 de ani, pentru care Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de un an si patru luni închisoare pentru săvîrșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe.
  • La data de 20.09.2016, polițiștii din cadrul Poliției orașului Techirghiol l-au depistat pe V.F.-L., în vârstă de 43 de ani, din orașul Techirghiol, pentru care Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 6 luni închisoare.
  • La data de 20.09.2016, polițiștii din cadrul Poliției orașului Ovidiu i-au depistat pe T.S.-G., în vârstă de 26 de ani și B.I., în vârstă de 19 ani, ambii din orașul Ovidiu, pentru care Judecătoria Constanța a emis mandate de executare a pedepsei de un închisoare pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

În toate cazurile, bărbații au fost escortați și încarcerațit la Penitenciarul de Maximă Siguranță Poarta Albă.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/constanta-mai-multi-barbati-condamnati-la-inchisoare-au-fost-trimisi-la-penitenciarul-poarta-alba-28972.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/constanta-mai-multi-barbati-condamnati-la-inchisoare-au-fost-trimisi-la-penitenciarul-poarta-alba-28972-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv