Autor:
Melania Stoica
| miercuri, 21 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 3 Vizualizari

Codin Maticiuc

Scandalul dintre Cristian Boureanu şi fiica acestuia, Ioana, a stârnit mai multe controverse şi a generat numeroase comentarii în lumea mondenă din România.

Cu părerea despre acest subiect şi-a dat şi mondenul Codin Maticiuc, care s-a declarat uluit de frumuseţea fiicei lui Boureanu. 

“În legătură cu Cristian Boureanu şi fata lui: băi, ce fată frumoasă are!!!”, este mesajul bloggerului pe o reţea de socializare. 

Printre comentarii, mondenul Codin Maticiuc se arată interesat de a petrece timp alături de fiica lui Boureanu peste “doi-trei ani”. 

Postarea lui Maticiuc a generat mai multe reacţii din partea internauţilor, unul dintre aceştia fiind chiar nepotul lui Gigi Becali, Lucian Becali. Acesta s-a declarat vizibil afectat de părerile superficiale ale bloggerului şi a ţinut să precizeze că, mai întâi de toate, Ioana Boureanu trece printr-o adevărată dramă. 

Lucian Becali

Potrivit wowbiz.ro, Codin Maticiuc a fost contactat telefonic şi a ţinut să facă câteva lămuriri cu privire la această postare. 

“Nu mă situez de partea nimănui. Nu ştiu ce s-a întamplat cu adevărat în familia Boureanu, dacă el a avut dreptate în momentul în care a recurs la violenţă sau Ioana este cea care pare să aibă dreptate! Cred că ar fi trebuit să îşi rezolve situaţia tensionată între ei, acasă, nu în public, dar poate lucrurile au scăpat cumva de sub control. Nu e cazul să judec pe nimeni, fiindcă nu ştiu ce s-a întâmplat acolo! În ceea ce mă priveşte, am comentat doar un scandal al momentului, în stilul meu amuzant şi… Da, consider că fata fostului om politic este cu adevărat frumoasă. Este un lucru vizibil, dar să nu se înţeleagă că am spus-o în mod tendenţios. Este doar o constatare, iar pe adresele de socializare, trebuie să respecţi părerile tuturor”, a spus Maticiuc.


Tag-uri:
codin maticiuc, lucian becali, ioana boureanu, cristian boureanu, scandal, comentarii, loft

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Codin Maticiuc, FASCINAT de frumuseţea Ioanei Boureanu! “Se va răzbuna pe tatăl ei doi-trei ani mai târziu cu mine la Loft”! Cum au reacţionat internauţii după comentariile acestuia .

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/prost3-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/prost3-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Melania Stoica | miercuri, 21 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 3 Vizualizari Codin Maticiuc Scandalul dintre Cristian Boureanu şi fiica...

Preluat de la EVZ